Zakaj okna Satler

Vrhunska kakovost

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva, ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL, REFLEX, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

Zakaj izbrati okna Satler?

Podjetje SATLER okna in vrata, d.o.o. je eden od vodilnih proizvajalcev PVC oken in vrat v Sloveniji. Več kot četrtino svoje proizvodnje podjetje izvozimo v Nemčijo, Avstrijo in Italijo. Ves čas stremimo k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat, tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat, tako poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavlja visoko kvaliteto izdelanih elementov.
Okna SATLER odlikujejo visoka toplotna in zvočna izolacija, energetska učinkovitost, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene.

Energetska učinkovitost

Okna SATLER odlikujejo visoka toplotna in zvočna izolacija, energetska učinkovitost, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene.
V podjetju SATLER za vas izdelujemo PVC-okna iz kakovostnih profilov nemškega proizvajalca ALUPLAST. Z uporabo teh profilov zagotavljamo dobro toplotno in zvočno izolacijo, ter trdnost in stabilnost oken.

Reflex d.o.o., slovensko podjetje, ki že več desetletij razvija in izpolnjuje širok spekter izolacijskih, kaljenih ter lepljenih stekel. Njihovo energetsko izolacijsko steklo zagotavlja oknom Satler dosežek toplotne prehodnosti PVC okna do Ug=0,4. Pravilna izbira kombinacije lepljenega stekla Refleks in PVC okna Satler zagotavljajo visoko učinkovitost in svetlo prihodnost vsakemu domu.
Izberite varčna okna!

Varni za WINKHAUS zapahi

Pravilno okovje odloča o kakovosti zaščite in udobju, ki vam ga nudi vaše okno. Okovje priznanega proizvajalca Winkhaus, ki opremlja okna Satler, jamči visok nivo kakovosti. Okna in vrata Satler so že standardno opremljena z varnostnim okovjem Winkhaus, ki greni življenje zgolj vlomilcem.  

VARNI ZA WINKHAUS ZAPAHI. NIČ VEČ SKRBI ZARADI VLOMOV V STANOVANJA!

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

Naravno prezračevanje

NOVOST: vzporedno odmaknjena okna, ki omogočajo naravno prezračevanje.

Zaradi vzporedno odslonjenega okenskega krila od okvirja nastane 6 mm velika prezračevalna reža po celotnem obodu. Ta revolucionarna novost omogoča idealno ozračje v prostoru z blago, stalno izmenjavo zraka, hkrati pa zagotavlja zaščito proti vlomu (enako kot ima to zaprto okno). Z okni, ki imajo vgrajen sistem za vzporedno odmaknjena okna, bo vaš dom varen tudi pred hrupom in nalivi, poleg tega pa s kroženjem zraka učinkovito preprečujete pojav plesni.
Izberite zračna okna!

Estetski videz

Pri nas lahko izbirate med širokim naborom PVC, lesenih ali ALu oken. Ne glede na to za katera se odločite, pa imate na voljo zazlične izvedbe, dizajne in barve. Proizvajalec profilov Aluplast iz Nemčije je eden vodilnih proizvajalcev okenskih profilov v Evropi, zato okna Satler odlikuje moderno oblikovan in dovršen design profilov Aluplast. Odlično sodelovanje ter usklajenost med proizvajalcem profilov Aluplast in podjetjem Satler okna in vrata vaše ideje pretvori v sanjski dom z okni in vrati po vaših željah in potrebah.
Prisegate na naravo in lesena okna? Izberite med številnimi vrstami lesa (smreka, macesen, meranti, hrast …).
PVC okna ponujajo velik nabor dizajnov in barv. Sedaj tudi v imitaciji barv lesa!
Ravne ali rahlo zaobljene linije aluminijastih profilov predstavljajo rešitev za poslovne in stanovanjske objekte.

Konfigurator


Se sprašujete kakšna okna izbrati za vaš dom? Bela? Rjava? Temna? Ali raje svetla?

Preverite s konfiguratorjem

Kvalitetna montaža

Strokovnjaki za vgradnjo oken in vrat v podjetju Satler okna in vrata vam bodo pomagali izbrati najbolj ustrezno montažo za vaš objekt, saj je njen izbor odvisen od materiala, iz katerega so vaša okna, kot tudi od objekta, ki ga želite zastekliti. Tako se lahko nova okna v vaš objekt vgradijo s suho montažo, polsuho montažo, mokro montažo ali z najnovejšo moderno troslojno vgradnjo oken, ki je v skladu z evropskimi smernicami, tako imenovano RAL-montažo

Želim več informacij

Okolju prijazna okna

Okoljsko problematiko in pomanjkanje naravnih virov povzročajo tudi trajni materiali, kot so plastična okna, in njihova reciklaža. Samo odgovorni proizvajalci upoštevamo, planiramo in zagotavljamo možnost recikliranja uporabljenih materialov že v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC-oken z novimi. Tudi uredba EU določa, da morajo okna vsebovati recikliran material. Tako so notranje komore že izdelane iz regenerata, ki pa nikakor ne zniža uporabne vrednosti in kvalitete oken.

Želim več informacij

Reference

Okna Satler krasijo že mnoge zgradbe
 

Kontaktirajte nas

Vas zanimajo konkretni izdelki, cene, želite več informacij? Izpolnite obrazec in oddajte informativno povpraševanje.
Podjetje Satler je znano in uspešno družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 1963. Leta 1993 smo svojo dejavnost razširili na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. Ves čas stremimo k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat, tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat, tako poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavlja visoko kvaliteto izdelanih elementov.
SATLER OKNA IN VRATA D.O.O., Bistriška cesta 2, 2319 Poljčane Slovenija
02 29 274 50
info@okna-satler.si

Please read FAQ and Privacy Policy before contacting us.