Drsna vrata

Dvižno drsna vrata

Krilo dvižno drsnih vrat se najprej rahlo dvigne, nato po vodilih drsi mimo fiksnega dela vrat. Drsno krilo vrat in fiksni del vrat pri zaprtem stanju nista na istih vodilih in v isti liniji. Možna sta dva sistema izvedbe - BASIC in PREMIUM. 
Panoramske stene s sistemom drsnih vrat IDEAL PREMIUM, so idealne rešitve za pasivne gradnje!
Možna je tudi izvedba z nizkim pohodnim pragom, ki omogoča prehod na zunanjo stran gladko in brez ovir. Nov sistem dvižno drsnih vrat (panoramske stene) omogoča tudi izvedbo v maksimalni velikosti 6,50 m x 2,80 m.
Pridobi katalog

Nagibno drsna vrata

Krilo nagibno drsnih vrat se odpira najprej na nagib (kip), nato drsi po vodilih mimo fiksnega dela vrat.
Z drsnimi vrati ali t.i. panoramsko steno v prostoru pridobite veliko naravne svetlobe, z nagibnim odpiranjem pa je enostavno tudi zračenje. Sistem zasteklitve in konstrukcuije omogoča odlično toplotno izolacijo in veliko boljši izkoristek prostora (ni odpiranja navznoter).
Nagibno drsna vrata oz. stene so primerne tako za prenove kot novogradnje, pri čemer zagotavljamo tudi energetsko učinkovitost.
Želite ponudbo?
Velike steklene površine, ki jih omogočajo sistemi drsnih vrat SATLER, napolnijo vaš dom s svetlobo in odprejo čudovit razgled na naravo!

Zimski vrtovi

Vgrajujemo PVC ali ALU zimske vrtove, katere odlikuje odlična toplotna izolativnost, stabilnost ter vodotesnost.
V stanovanju si človek vseskozi želi ustvariti kontakt z naravo, skozi vse leto. Poleti se najboljše počutimo na prostem, v preostalih letnih časih pa ta stik z naravo omogoča bivanje v zimskem vrtu. Zato pri izgradnji zimskih vrtov dajemo velik poudarek na ustrezno konstrukcijo, prezračevanje, dodatno opremo in dodatke (senčila, kakovostno steklo).
Zimski vrt je lahko samostojen prostor ob objektu ali pa ga uredimo z zasteklitvijo balkona oz. terase. Možna je tudi zasteklitev vhoda v objekt, izvedba nadstreška, steklene strehe, ipd. Izdelujemo:
PVC zimski vrtovi
ALU zimski vrtovi
Obrnite se na naše prodajne strokovnjake, ki vam bodo skupaj z vami poiskali najbolj optimalno rešitev za vaš dom.
Želite ponudbo?

Reference

Poglejte kako smo vgradili drsna vrata, večje steklene površine, zimske vrtove ...
 

Kontaktirajte nas

Vas zanimajo konkretni izdelki, cene, želite več informacij? Izpolnite obrazec in oddajte informativno povpraševanje.
Podjetje Satler je znano in uspešno družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 1963. Leta 1993 smo svojo dejavnost razširili na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. Ves čas stremimo k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat, tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat, tako poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavlja visoko kvaliteto izdelanih elementov.
SATLER OKNA IN VRATA D.O.O., Bistriška cesta 2, 2319 Poljčane Slovenija
02 29 274 50
info@okna-satler.si

Please read FAQ and Privacy Policy before contacting us.